Nietuzinkowy zestaw dań, wizja i popis szefa kuchni - Grzegorza Buckiego. Doznania które proponujemy podczas kolacji degustacyjnej na długo pozostają w pamięci. Kunszt oraz umiejętności i pomysłowość kucharzy zamknięta w postaci kilkunastu talerzy. Nowatorskie dania na które składają się dawne tradycje kulinarne i najnowsze techniki gotowania. Sezonowe produkty, starannie wyselekcjonowane połączenia smaków sprawią, że uroczysta degustacja stanie się wyjątkowym doświadczeniem, które pozostanie w pamięci jeszcze długo po wieczorze spędzonym w Amarylis.
MASZ PYTANIA? NAPISZ DO NAS
Zapisz się do newslettera i zyskaj 5% rabatu! Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami!
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez HOSPITALITY INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA, ul. Józefa Dietla 60/1, 31-039, Kraków Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.